ThetaTechnika.hu

Jelentkezés a tanfolyamokra

Tanfolyam címeIdõpontHelyszínJelentkezés

Regisztráció

A tanfolyam/workshopra való jelentkezés regisztrációval történik e-mailben, vagy az alábbi jelentkezés gombra kattintva. Jelentkezés után regisztrációs válaszlevelet kap, ez egy automata üzenet. További információt a tanfolyam/workshop kezdete előtt küldök néhány nappal.

Ha bármilyen kérdése van, kérem, keressen az info.thetatechnika@gmail.com címen.

TANFOLYAMI DÍJAK

A tanfolyamok díjai a THInK (ThetaHealing Institute of Knowledge) által központilag szabályozott árak. Ám a módszer tanárai az alábbi kedvezményeket ajánlhatják fel a tanítványoknak:

ThetaHealing® rendszerében igénybe vehető kedvezmények:

Korai befizetési kedvezmény: Ez egy kedvezményes összeg, ami a tanfolyam díjának megadott határideig való előzetes egyösszegű befizetését jelenti. Tájékozódni tud erről a hirdetésekben, a tanfolyami kiírásoknál.

Részletfizetés kedvezménye: Részletfizetést bárki igényelhet. A részletfizetés a teljes tanfolyami díj részletekben történő befizetését jelenti. Ebben az esetben Együttműködési Szerződét kötök az igénylővel. A hallgató a tanfolyam elvégzését igazoló okiratot, ez esetben az Oklevelet a részletek kifizetése után veheti át.

Ösztöndíj kedvezménye: Az ösztöndíj mértéke központilag szabályozott. Ez általában a tanfolyam díjának 20%-al csökkentett díja, vagy a tanár személyes elbírálása alapján állapítható meg.

Részletfizetést és ösztöndíjat egyaránt írásban lehet igényelni az info.thetatechnika@gmail.com címen. Ösztöndíjkérő levelében kérem indokolja meg az okot, amiért Ön ebben a juttatásban részesülhet.

FIZETÉSI MÓDOK

A tanfolyam/workshopok díjának befizetése történhet készpénzben vagy átutalással. Átutalás esetén a regisztráció alkalmával kapja meg a befizetéshez szükséges számlaszámot.

A személyes befizetés telefonon történő egyeztetés alapján történik.

TANFOLYAMOK SZERVEZÉSE

Amennyiben szeretné saját városában elvégezni az adott tanfolyamot, jelentkezhet TANFOLYAM SZERVEZŐ-nek.

Mit ajánlok a tanfolyam szervezőnek?

A vendéglátó a szervezésért a résztvevők számának függvényében kedvezményben részesül, 5 főig 50 %, 8 főtől 100 % kedvezménnyel végezheti el az adott tanfolyamot. Vagy, amennyiben már elvégezte az adott tanfolyamot, és nem szeretné azt ismételni a szervezési díja mértéke a teljes befizetett összeg 30%-a.

Mit kérek a tanfolyam szervezőjétől?

A csoport és a tanfolyam helyszínének megszervezését, a tanfolyami résztvevők tájékoztatását, a tanfolyam meghirdetését weboldalon, közösségi hálón, egyéb rendelkezésre álló felületen. Külföldi tanfolyam esetében a tolmácsolás megszervezését. További információt e-mailben kérhet.

Molnár Erika
Master of TheataHealing®