ThetaHealing® Alap tanfolyam

Budapest, 2019.01.18 - 2019.01.20
A ThetaHealing® Alaptanfolyam megtanítja, hogyan találd meg az életedben megjelenő blokkokat és akadályokat létrehozó tudatalatti hitrendszereidet és érzéseidet. Megtanítja továbbá azt is ,hogy hogyan válj életed irányítójává.

ThetaHealing® Haladó tanfolyam

Dunaharaszti, 2019.01.25 - 2019.01.27
Mélyítsd el tudásod a haladó TH technikákkal. Válj életed irányítójává! A haladó tanfolyam még inkább fejleszti intuitív képességeidet. Megtanulhatod és elmélyítheted azt a technikát, hogy hogyan dolgozz magadon és másokon. Megismerheted a körülötted és benned lévő hét síkot, és azokat a módszereket, amelyekkel változást tudsz elérni ezeken síkokon megtartva az együttműködés szabályait világodban.

ThetaHealing® Teremtés és Bőség tanfolyam

A Teremtés és Bőség tanfolyam elindítja az igazi bőség áramlását az életünkben. 100 féle blokkoló hitrendszert tesztelve és oldva a témakörben igazi mestereivé válunk, úgy a technikának, mint a teremtésnek, a lehetőségek bevonzásnak. Ebből kifolyólag életünkben olyan pozitív változások indulnak el, amik az anyagi javak, a kapcsolatok, a lehetőségek és érzelmek megélésében igazi bőséget hoznak.


ThetaHealing® Game of Life - Az Élet Játéka tanfolyam

Dunaharaszti, 2018.11.16 - 2018.11.18

Három napon keresztül lépésről-lépésre bontja le a siker felé vezető akadályokat és építi fel a siker, a kiteljesedés felé az utat.
Arról szól, hogy életed "elszenvedőjéből" hogyan válhatsz az irányítójává. Hogyan lehet az "utas" helyzetből -amikor még a körülmények diktálnak-, életünk "vezetőjévé" válni, amikor a körülmények körénk rendeződnek.


ThetaHealing® Soul Mate - Lélektárs tanfolyam

Dunaharaszti, 2019.01.02 - 2019.01.03

Készen állsz arra, hogy megtaláld az Igaz Szerelmet?Álmodozol arról, hogy olyan személlyel éled az életedet, aki szeret, megbecsül és imád téged? A Lélektársaddal élsz, és szeretnéd mélyen és behatóan megélni a szerelmeteket? Esetleg már belefáradtál abba, hogy a nem megfelelő személyekkel találkozol? Vagy talán egy nem kielégítő kapcsolatban ragadtál?
Ha a fenti kérdések közül bármelyikre igennel válaszoltál: a megoldást megtalálod a LÉLEKTÁRS kurzusunkon. 


ThetaHealing® Intuitív Anatómia tanfolyam

Dunaharaszti, 2019.04.05

Az Intuitív Anatómia a ThetaHealing®  tanfolyamok szíve, a lényege, az eszenciája, a mindene. Elméleti és intuitív tudást nyújt egyben a test rendszereinek működéséről és az azokat mozgató hitrendszerekről.


ThetaHealing® Szivárványgyermek tanfolyam

Dunaharaszti, 2019.03.07 - 2019.03.10

SZIVÁRVÁNYGYERMEK TANFOLYAM FELNŐTTEKNEK

Egy kalandban vehetsz részt, ahol megtanulod, hogyan kapcsolódj a Teremtővel: megtanulsz számos ThetaHealing® technikát, mint például a hitmunka és a pozitív érzések teremtése; empatikus leolvasás, a test és a lélek gyógyítása, vezetett meditációk, a jövő leolvasása, védelmezőkkel való munka.

 


ThetaHealing® Dig Deeper - Áss mélyebbre tanfolyam

Dunaharaszti, 2019.02.09 - 2019.02.10

A Dig Deeper-Áss mélyebbre tanfolyam, ahogy a nevében is benne van, azt tanítja, hogy hogyan lehet még hatékonyabban, gyorsabban, magabiztosabban dolgozni a ThetaHealing eszközeivel.


ThetaHealing® World Relation - Világgal való kapcsolat tanfolyam

A ThetaHealing VILÁGGAL VALÓ KAPCSOLAT tanfolyam TÉMÁJA, hogy milyen gépállománnyal rendelkezel, hogy az őseid kik voltak, honnan származnak, hol éltek, milyen tapasztalatokat szereztek, és mit örökítettek ránk. A hitrendszereink nagyobb részt, hogy hogyan élünk, milyen minták alapján, hogy hogyan gondolkodunk Tőlük kaptuk. És az odatartozás törvénye alapján működtetjük tovább.


ThetaHealing® Te és a Belső köröd tanfolyam

Dunaharaszti, 2019.02.16 - 2019.12.17
Te és a Belső köröd rövid

ThetaHealing® Te és a Föld tanfolyam

Dunaharaszti, 2019.02.23 - 2019.02.24
Te és a Föld rövid