ThetaTechnika.hu

ThetaHealing® Te és a Belső köröd tanfolyamMottó:".„A szabadság és a gyógyulás a saját kezedben van, de minden a megbocsátással kezdődik."

A Te és a Belső Köröd tanfolyam arról szól, hogy te milyen fejlődési szakaszban vagy, mely élet területeken az elme melyik fejlődési szakaszában tartasz, és hogy a körülötted lévő emberek hol tartanak? Gyermeki mentalitásuk van, felnőtt, vagy bölcs gondolkodásúak?

Megtanulok azt, hogy hogyan ismerd fel könnyedén az emberi fejlődés szakaszait. Megtanulod, hogy hogyan dolgozz az elme minden szakaszával.

Felismered továbbá azt is, hogy mely életterületen hol tartasz? Tapasztalatok szerint nem minden életterületen működünk egyformán. Milyen mintákat mutatsz a magánéletedben, a párkapcsolatban, mit a munka területén, mit a barátok területén? Például lehet, hogy a munkában felnőttként működsz, de a párkapcsolatban gyerekmintával élsz. Megtanulok, hogy miért alakult ez ki, és hogy hogyan lehet ezen változtatni.

Arról is szól még a tanfolyam, hogy kik azok az emberek, akikhez kapcsolódsz? Kiket engedsz magadhoz közel és miért engeded őket oda? (Három körre osztjuk az embereket az életünkbe. A kapcsolatok körei közül a legfontosabb a belső kör, mint azt a tanfolyam címe is mutatja. Ide csak olyan embereket kellene beengedni, akikben megbízol.)

Megnézzük, hogy kiket engedsz a belső körödbe, és miért? Azt is, hogy hogyan változnak ezek a körök? Miért változnak meg? Hogyan változtathatod meg tudatosan?

Ezen a tanfolyamon megtanulod, hogy hogyan válj sikeressé azáltal,  hogy a legpozitívabb emberekkel veszed körbe magad. Megtanulod, hogyan válassz olyan embereket, akik hozzáadnak az életedhez, akik segítenek abban, hogy kialakítasd a bölcs elme szakaszát.

Tehát a tanfolyam megmutatja, hogy hogyan lásd magadat, hogyan lásd az embereket magad körül, legyenek azok családtagok, barátok, munkatársak. Hogyan fogadd őket az életed különböző területein úgy, hogy mindannyian jól érezzétek magatokat ebben a kapcsolódásban.  Megtanítja azt is, hogy hogyan érdemes szelektálni, hogyan lépj túl a bántó, elhagyó, kihasználó, eláruló kapcsolódásokon. Természetesen megtanulod, hogy hogyan tudj egyik fejlődési szakaszból a másikba lépni.

A tanfolyam előfeltételei: ThetaHealing alap (DNS1), ThetaHealing haladó (DNS2) és Dig Deeper (Áss mélyebbre) tanfolyamok.

A tanfolyam időpontja: 2021. Július 17-18. (10.00-17.00)

A tanfolyam helyszíne:  Dunaharaszti, Jóga Haraszti Stúdió

A tanfolyam központilag (ThinK) megállapított díja (amerikai) : 400 USD (130.000 Ft)

A tanfolyam hivatalos magyar díjszabása: 300 EUR: 105.000 Ft. 

A tanfolyam díja tartalmazza az oktatás díját, a munkafüzetet, és a Think (ThetaHealing Institute of Knowledge) által kiállított oklevelet.

A tanfolyamot vezeti: Molnár Erika ThetaHealing Mestertanár 

Bejelentkezés és regisztráció: http://www.thetatechnika.hu/index.php?p=6 vagy info.thetatechnika@gmail.com címen lehetséges.

A tanfolyamról bővebb információt telefonon vagy e-mailben kérhet.