ThetaTechnika.hu

ThetaHealing® Teremtés és Bőség tanfolyam



Mottó: "Teremtsd meg a saját valóságodat!"


Ez a théta tanfolyam elindítja az igazi bőség áramlását az életünkben. 100 féle blokkoló hitrendszert tesztelve és oldva e témakörben. Igazi mestereivé válunk, úgy a technikának, mint a teremtésnek, vonzásnak. Ebből kifolyólag életünkben olyan pozitív változások indulnak el, amik az anyagi javak, kapcsolatok, lehetőségek és érzelmek megélésében igazi bőséget hoznak. Kinek mit jelent a bőség?
Igazság szerint mi magunk teremtjük a saját valóságunkat, tehát lehetséges a legjobbat bevonzani, amit a világ kínálni tud. De először rá kell jönnöd, hogy pontosan mit is szeretnél az életedbe. Álmodozol arról, hogy megtapasztalod az életet, amit élni akarsz? Sokaknak megvan az álmuk, de nem valósítják meg.

Ez a képzés egy remek kérdőívvel segít megtalálni önmagadban a rejtett blokkjaid, amik közted és a céljaid között állnak. Megmutatja, hogyan áss mélyre, hogy kitisztítsd ezeket, megtanít az Isteni Időzítésre és arra, hogy elérd, hogy minden az életedben érted dolgozzon. Ezzel minden pozitív érzést meg is kapsz arra, hogy megteremtsd a bőséget az életedben. Sok ember megpróbálja letölteni magának elsőre az anyagi sikert anélkül, hogy előbb rátesztelt volna, mi gátolja benne. Ezek az emberek sok esetben kiborulnak, hogy nem értek el azonnali eredményt. Ez a képzés megtanít, hogyan takarítsk ki ezeket a  blokkokat, hogyan alakítsd tervvé a szándékais, valamint arra, hogy légy kreatív, hogy elérd a sikert. Ez nem egy „gazdagodj-meg-gyorsan” képzés, hanem egy univerzális eszköz önmagad megismerésére, amit kihasználhatsz arra, hogy az életed minden területén gazdagodj, bőségben élj, legyen az egészség, párkapcsolat, pénz, anyagiak, munka stb. 

A tanfolyam előfeltételei: ThetaHealing alap (DNS1), haladó (DNS2), és Áss mélyebbre (Dig Deeper) tanfolyam.

Helyszín: Jóga Haraszti Stúdió, 2330 Dunaharaszti, Dobó István u. 13.

A tanfolyam hivatalos Think által szabott  amerikai díja: 400 USD (130.000 Ft.)

A tanfolyam hivatalos magyar díjszabása:  105.000 Ft.

A befizetés határideje: 2020....                       

A tanfolyamot ismétlőknek 50% kedvezmény a teljes árból.                                                                  Részletfizetés igényelhető a megadott email-címen: info.thetatechnika@gmail.com 

A tanfolyam díja tartalmazza az oktatás díját, a munkafüzetet és a THink (ThetaHealing Institute of Knowledge) által kiállított oklevelet.

A tanfolyamot vezeti: Molnár Erika okleveles ThetaHealing® MesterTanár