ThetaHealing® Teremtés és Bőség tanfolyamMottó: "Teremtsd meg a saját valóságodat!"


Ez a théta tanfolyam elindítja az igazi bőség áramlását az életünkben. 100 féle blokkoló hitrendszert tesztelve és oldva a témakörben igazi mestereivé válunk, úgy a technikának, mint a teremtésnek, vonzásnak. Ebből kifolyólag életünkben olyan pozitív változások indulnak el, amik az anyagi javak, kapcsolatok, lehetőségek és érzelmek megélésében igazi bőséget hoznak.
Igazság szerint mi magunk teremtjük a saját valóságunkat, tehát lehetséges a legjobbat bevonzani, amit a világ kínálni tud. De először rá kell jönnöd, hogy pontosan mit is szeretnél az életedbe. Álmodozol arról, hogy megtapasztalod az életet, amit élni akarsz? Sokaknak megvan az álmuk, de nem valósítják meg. Ez a képzés egy remek kérdőívvel segít megtalálni önmagadban a rejtett blokkjaid, amik közted és a céljaid között állnak. Megmutatja, hogyan áss mélyre, hogy kitisztítsd ezeket, megtanít az Isteni Időzítésre és arra, hogy elérd, hogy minden az életedben érted dolgozzon. Ezzel minden pozitív érzést meg is kapsz arra, hogy megteremtsd a bőséget az életedben. Sok ember megpróbálja letölteni magának elsőre az anyagi sikert anélkül, hogy előbb rátesztelt volna, mi gátolja benne. Ezek az emberek sok esetben kiborulnak, hogy nem értek el azonnali eredményt. Ez a képzés megtanít, hogyan tisztulj meg ezektől a lehetséges blokkoktól, hogyan alakítsd tervvé a szándékaid és légy kreatív, hogy elérd a sikert. Ez nem egy „gazdagodj-meg-gyorsan” képzés, hanem egy univerzális eszköz önmagad megismerésére, amit kihasználhatsz arra, hogy az életed minden területén meggazdagodj. 

A tanfolyam előfeltétele ThetaHealing alap (DNS1), haladó (DNS2), és Áss mélyebbre (Dig Deeper) tanfolyam.

A tanfolyam elvégzéséről nemzetközi oklevelet kapsz , mely alapján Te ThetaHealing® Teremtés és Bőség konzulens leszel. Ez feljogosít ThetaHealing® Teremtés és Bőség konzultációk vezetésére.

Helyszín: Jóga Haraszti Stúdió, 2330 Dunaharaszti, Dobó István u. 13.

A tanfolyam hivatalos Think által szabott díja: 400 USD (120.000 Ft.) Ösztöndíj elérhető!

Az ösztöndíj elbírálásához pár soros indokló levelet kérek az  info.thetatechnika@gmail.com címre.
A tanfolyamot vezeti: Molnár Erika okleveles ThetaHealing® MesterTanár