ThetaTechnika.hu

ThetaHealing® Létezések Síkjai tanfolyam



A tanfolyam mottója: "Először azt csináld, ami szükséges. Utána azt, ami lehetséges. És hirtelen azon találod magad, hogy megcsináltad a lehetetlent.”  (Assisi Szent Ferenc)

A Létezések Síkjai tanfolyam ThetaHealing® müdszer filozófiáját mutatja be, azt a szemléletet, amely szerint Vianna Stibal, a módszer megalkotója látja és éli ezt a világot. A tanfolyam keretein belül bőven túlléünk az általunk ismert 3D-s világfelfogáson.

Az Alap és Haladó ThetaHealing® tanfolyamok ugyan betekintést nyújtanak ebbe a térbe, megismertetnek alapszintaen a létezések síkjaival, itt ezen a képzésen elmélyítheted és rendszerezheted az ott megismert tudást, és megtanulsz kommunikálni a létezések síkjaival.

Ahhoz, hogy tisztán érzékelj, gondolkodj és cselekedj erényekre van szükséged. A tanfolyamon 81 erénnyel találkozhatsz és dolgozhatsz fejlődésed érdekében. Megismered az erényekkel és az univerzális törvénykkel való munkát. Megtanulod, hogy mely erények mester vagy, mi az, amin éppen dolgozol, mely erény lesz a következő, ami a fejlődésedet szolgálja. Megismered az univerzális törvények egymáshoz való viszonyát, rangsorát. Betekintést nyersz az törvényekkel való munkába.

 

A tanfolyam előfeltétele: ThetaHealing alap (DNS1), TheatHealing haladó (DNS2), Áss mélyebbre (Dig Deeper) tanfolyam,  Te és a Teremtő, Intuitív Anatómia tanfolyam

vagy ThetaHealing alap (DNS1), TheatHealing haladó (DNS2), Áss mélyebbre (Dig Deeper) tanfolyam, Te és a Teremtő, Te és a belső köröd, és Világgal való kapcsolatok tanfolyamok előzetes elvégzése.

A tanfolyam hivatalos képzési ideje:  5 nap 

Időpontja:  2024. Március 15-19. ( 10.00-17.00)

Helyszín: Jóga Haraszti Stúdió, Dunaharaszti, Dobó István u. 13.

Oktatási forma: a tanfolyam csak személyes jelentléttel oktatható.


A tanfolyam központilag meghatározott díja (amerikai): 1050 USD. (322.000 Ft) 
Részletfizetés igényelhető!
A tanfolyamot ismétlőknek  50% kedvezmény a tanfolyam teljes árából.


Az tanfolyam elvégzésével az amerikai központ (THinK - ThetaHealing institute of Knowledge) által kiállított oklevélben részesülsz, mely  feljogosít fel a konzulensi tevékenységre és arra, hogy részt vegyél Vianna  Stibal, és aThetaHealing® további tanfolyamain.

A tanfolyamot Molnár Erika okleveles ThetaHealing® Mester tanár vezeti.

A képzés nem ad az egészségügyi törvényben meghatározott végzettséget!  

A tanfolyamról több információt kérhet telefonon (06/70 507 5025) vagy e-mailben.
Jelentkezés: az info.thetatechnika@gmail.com címen lehetséges.