ThetaTechnika.hu

FEDEZD FEL A THETAHEALING®-et!

"A küldetésünk változást teremteni a világban és egyszerre megmutatni mindenkinek saját, valódi kapcsolódását a Mindenség Teremtőjéhez. Célunk, hogy minden emberből a legjobbat hozzuk elő." (Vianna Stibal)

A ThetaHealing® program kidolgozója Vianna Stibal. Saját gyógyulását keresve dolgozta ki módszerét, melynek célja a betegségeket kiváltó traumák feltérképezése, ezeknek a tudatalattiban tárolt programoknak a feltárása és integrálása.

1995-ben diagnosztizált nyirokmirigy rákját gyógyította meg ennek a tudásnak a felhasználásával. Felépülése után elkezdte oktatni saját módszerét világszerte. A ThetaHealing® technikát több, mint 125 országban tanítják. Japánban a kórházakban kiegészítő terápiaként használják, Norvégiában a TB 80% -ban finanszírozza a ThetaHealing kezeléseket. Vianna 2015-ben "Moving America Forward díjat kapott, melyben elismerték módszere hatékonyságát.

A ThetaHealing® az élet minden területén használható és működőképes: fizikai, mentális, és szellemi szinten, oly módon, hogy azokat a blokkokat, akadályokat semmisíti meg, amelyek meggátolják az egyént  abban, hogy életét adottságainak és lehetőségeinek maximális kihasználásával élja.

A ThetaHealing technika egy meditációs módszer és egy szellemi filozófia – nem épül vallásra, de azok mindegyikét elfogadja – melynek célja hogy közelebb kerülhessünk a Teremtő Erőhöz és általa saját magunkhoz.

" Az orvosi világban a fizika egészség prioritást élvez a mentális egészség felett, Vianna módszere azonban azt mutatja, hogy az elme egészsége elhagyhatatlan a sikerhez. A ThetaHealing módszer a théta agyhullámok használatával egy különleges, lelki fejlődést szolgáló meditációs technikát vesz alapul. (...) A módszer globális sikere többek között annak is köszönhető, hogy vallástól, felekezettől függetlenül bárki számára elérhető és alkalmazható. Nem változtat a vallási meggyőződéseken, hanem megtanítja az embereket, hogyan irányítsák a spirituális gondolataikat, hogy pozitív eredményeket érjenek el."   (Forrás: Bioenergetic Kiadó Moving America Forward)

ThetaHealing® és ThetaHealer kifejezések a THInK bejegyzett védjegyei a www.thetahealing.com oldalon. 

Bővebb információ: https://www.thetahealing.com/