ThetaTechnika.hu

Mi zajlik az egyéni konzultáció alatt?

A konzultáció tényfeltáró beszélgetéssel indul. Megbeszéljük, hogy mi az a probléma, vagy élethelyzet, amivel foglalkozni szeretnél. Mit gondolsz, hogyan alakult ki? Miért alakulhatott ki? Mióta áll fenn? Érint-e más valakit is a családban? 

Majd egy kellemese meditáción keresztül théta állapotba jutva beszélgetünk tovább. Érzelmekre ható kérdéseket teszek fel, mint például: Mi a legrosszabb érzés ebben a helyzetben? Mikor érezted először? Hol érzed ezt a testedben? A kérdéseken keresztül keressük azt az élethelyzetet, azt a gyökérproblémát, ami kiváltotta a fennálló helyzetet.

A ThetaHealing® konzultáció célja annak az oknak, vagy okoknak a feltárása és tudatos szintre emelése, ami az adott problémát okozta, akár fizikai, mentális tünetről beszélünk. Megkeressük az úgynevezett gyökérproblémát, és a hozzá tartozó önszabotáló hitrendszereket, ami gátja a továbblépésnek, és ezeket segítő mintákká alakítjuk.

Ha traumáról, meglévő vagy akár korább sérülésről beszélünk, akkor ezek a minták egyfajta sűrűségként vannak jelen a testben. Itt a cél polarizálni a mintát.

Ez a módszer egyaránt eredményesen alkalmazható felnőtteknél, gyerekeknél. Amennyiben kisgyermek problémájával fordulnak hozzám, sokszor anyával dolgozom, mert a gyermek hét éves kor alatt általában anyát mutatja.

Konzultáció helyszíne: Dunaharaszti, Dobó István u. 13. (Haraszti Jógastúdió) vagy Skypon is lehetőség van egyéni kezelésre.

Konzultáció díja: 15.000 Ft/ alkalom.  Konzultáció időtartama: 1- 1,5 óra.

20.000 Ft/ alkalom (2 óra időtartam esetén)

Bejelentkezés: 06/70-507-5025 vagy az info.thetatatechnika@gmail.com címen.