ThetaHealing konzulens az, aki elvégezte legalább a ThetaHealing Alaptanfolyamot és oklevelet kapott. Az alap és minden további ThetaHealing tanfolyam célja az, hogy megtanuld azt a munkát, amellyel megtalálhatod és kidolgozhatod a tudatalattiban lévő hitrendszereidet. Minél több és mélyebb hitrendszeri munkát végzel -amit mi ásásnak nevezünk-, annál közelebb jutsz ahhoz, hogy megértsd az élethelyzeteidet, hogy valóban megismerd működésedet, hogy irányítani tudd magadat és érzéseidet, hogy ne elszenvedd az életedet, hanem kezd el élni. 

A konzulensi találkozók célja az, hogy lehetőséget biztosítson a gyakorlásra, hogy minél ügyesebb, magabiztosabb és stabil legyél ebben a munkában. Ez egy olyan alkalom, ahol tét nélkül kipróbálhatod magadat, tanulhatsz saját vagy a másik tapasztalatai alapján, ahol kérdezhetsz, ahol új ásási technikákat tanulhatsz.

Lehetőség arra, hogy ha megakadtál valamely élethelyzetben átlendítsen, hiszen, ahogy te segítesz a társadon, ő is dolgozik a rajtad. A ThetaHealing íratlan szabálya a kölcsönösség, az hogy ha én segítek, nekem is segítenek, adok és kapok. 

A konzulensi találkozók tematikája: bemutató ásás. Ezután ennek a munkának megbeszélése. Gyakorlás oda és vissza legalább 30-30 percben. Kérdések megválaszolása. Az est végén pedig rövid meditáció, theta betöltések vagy manifesztáció. 

Az idei első konzultációs időpontok:

  • Április 7.  (szombat) 17.00 óra   Helyszín: Dunaharaszti, Jógastúdió  Téma: Gyors ásás
  • Május 5.  (szombat) 17.00 óra  Helyszín:  Dunaharaszti, Jógastúdió. Téma: Négyes ásás
  • Június 2. (szombat) 17.00 óra   Helyszín:  Dunaharaszti, Jógastúdió. Téma: Demisztifikációs ásás
  • Július 7.  (szombat) 17.00 óra   Helyszín:  Dunaharaszti, Jógastúdió. Téma: Erények betöltése

Várlak szeretettel gyakorolni, akár én tanítottalak, akár külsősként is!

 

 

Üdvözlettel: Molnár Erika
www.thetatechnika.hu
06-70-507-5025