REBIRTHING-ÚJJÁSZÜLETÉS TRANSZLÉGZÉSSEL

Ez a légzéstechnika a holotrop légzés egyik ága, amelyet intuitív légzésnek is neveznek. A pszichoterápia egyik formájaként a 70-es években alakult ki. A pszichoterápiában ismert különböző megerősítésekkel és más kognitív eszközökkel kiegészített légzésforma, amelynek célja, hogy az érintett személy újra átélje, majd elengedje a születéssel járó fájdalmakat és traumát, valamint az ebből eredő vagy ezzel összefüggő érzelmi és pszichológiai blokkokat. 

Születésünk egyszeri élmény, ami programot ad egész életünkre. Az újjászületés folyamata a fogantatási, magzati lét és a születési energiaminták rálátásáról és átalakításáról szól, azért hogy az energia a továbbiakban szabadon áramolhasson. Az alsó három csakra energiáival dolgozik. Bátran kijelentem sok év tapasztalásai után, hogy amíg nincs kitisztítva a születés és az a körüli energia, addig nincs alapvető változás, nincs gyökeres változás, sajnos.

Röviden, hogy milyen programokkal dolgozik a légzésben történő újjászületés:

A születési trauma az egyik legfontosabb oka, és gyökere, a fizikai és lelki problémáknak, amelyet a légzés segítségével szintén fel lehet oldani. A fogantatástól, a terhességi időszakon keresztül, a születés utáni pár napig tartó időszakhoz kapcsolódó negatív érzések feldolgozása történik a rehbirthing, újjászületés módszer alkalmazásával.
Felmerül a kérdés, tervezték-e , várták-e a babát? Fiút, vagy lányt vártak?
- Ebből az önelfogadás, önbecsülés sérülése származhat.

Meg akart -e születni a baba? A baba együttműködött -e az anyával? Természetes úton, vagy császárral született?
- Ha ebben a szakaszban volt rendellenesség, akkor kialakulhat a depresszió és pesszimizmus, valamint előjöhet bűntudat érzése, düh, harag, pusztító, önpusztító programok.

Születés után hogy bántak az újszülöttel, mit gondoltak a babáról?
- A világgal való kapcsolatunkat mutatja. A figyelem hiányából kialakulhat függőség, félelem, bizonytalanság és feszültség érzése.
Az újjászületés légzésfolyamata alatt minden felmerülő negatív érzést pozitívvá lehet változtatni.
Egyszóval az élethez, és a társadalomhoz, családhoz kapcsolódó negatív hozzáállásodat pozitívra változtatja.

Ideje: 2018. Április 14. (10.00-17.00)

Helyszín: Jóga Haraszti Stúdió, 2330 Dunaharaszti, Dobó István u. 13.

A workshop díja: 20.000 Ft. Előzetes bejelentkezés 50% előleg befizetésével lehetséges.


Vezeti: Molnár Erika,
Transzperszonális Légzésterapeuta, ThetaHealing Mestertanár

 

Üdvözlettel: Molnár Erika
www.thetatechnika.hu
06-70-507-5025