ThetaTechnika.hu

ThetaHealing® módszer

A ThetaHealing meditációs módszer, ami arra való, hogy testi-lelki-mentális problémákat kezelje, és ezek mögött lévő lelki tünetek blokkjait keresse és oldja fel.

A ThetaHealing® története

Spirituális filozófiát alkalmazó, meditációs tréning technika, mely fejleszti és kibontakoztatja az elmét, testet és a szellemet.

 

Tanfolyamok

Alaptanfolyam,Haladó tanfolyam,Teremtés és Bőség,Game of Life - Az élet játéka,Soul Mate - Lélektárs,Intuitív Anatómia,Szivárványgyermek tanfolyam

Egyéni konzultáció

A konzultáció tényfeltáró beszélgetéssel indul. Megbeszéljük, hogy mi az a probléma, vagy élethelyzet, amivel foglalkozni szeretnél.

Ismerkedj a Theta Healing® módszerrel! Az előadás célja, bemutatni azt a technikát, ami régi, ősi tudásokat integrál a mai modern metafizikai kutatásokkal.

TH® tanfolyamok sorrendje

Az ábrán a ThetaHealing módszer egymásra épülő rendszerét tekintheti meg. Tájékoztatást ad a tanfolyamok sorrendiségéről.

Kisduna Tv Életmód Magazinjában a ThetaHealing módszeréről.

A Theta Healing® konzultáció segít feltárni a betegségek lelki okait, ezzel segíti és támogatja a gyógyulás folyamatát, de a hatályos jogszabályok szerint a Theta Healing® konzultáció nem helyettesíti az orvosi kezelést Kérem, hogy betegség esetén mindenképpen keresse fel orvosát!